Klantervaringen

Heeft u als klant ervaring met Panfluitkopen.nl? Deel dit dan met andere bezoekers, zodat zij een beter beeld krijgen van onze producten en service. Vul hiervoor het reactieformulier in. Voor vragen kunt u hier terecht.

25 gedachten over “Klantreacties

 1. Dag Nadja, ik heb de fluit binnen, wat een prachtig mooi instrument , ik hoop dat ik er veel mooie muziek momenten mee mag hebben.!!

  Hartelijke groet, Adri.

 2. Ik heb de Solist Tenor (kersenhout) besteld. Prachtig instrument en hij klinkt en speelt echt super. Ook de panfluittassen zijn van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende, vriendelijke service. @Nadja: hartelijk dank! @zoekend publiek: aanrader!!

 3. Geachte mevr Nadja
  Bedankt dat voor de mooie panfluit Q’Awary 24 panfluit alt.
  En de mooi degelijke koffer en tas .
  Goede en snelle service .
  Aanrader .

 4. Hallo Laurence! De webshop draait vanuit de lespraktijk in Grave. Stuur gerust een mail als je een uitprobeerafspraak in wil plannen met daarin de fluiten die je graag zou willen proberen. De praktijkruimte is corona-proof ingericht en dan kan ik de gewenste instrumenten klaarleggen. – Groet Nadja

 5. in welke plaats verkoopt u deze panfluiten?
  vriendelijke groet laurence van dijk

 6. Snelle service én het is een prachtig instrument. Ik koos voor de solist in esdoorn. De klank is helder en heel aangenaam.

 7. Als u Indiaanse muziek wil gaan spelen, kunt u w.b. de keuze op onze website het beste gaan voor een kersenhouten panfluit. Die hebben een warm hees geluid, wat aansluit bij de klanken die bij die muziek horen. U kunt het effect dan het beste vergelijken met de klank van b.v. de fluit die Leo Rojas heeft in zijn versie van Einsamer Hirte. Houdt er bij uw keuze rekening mee dat we hier Europese modellen verkopen, vooral gericht op Europese (volks)muziek en klassieke muziek. De muziek die u voor ogen heeft klinkt er wel erg goed op; het geluid is voller dan bij de (tenor)blokfluit. Dus: de warme panfluitklank is onmiskenbaar en prachtig, maar wel anders dan de dunnere fluiten die men vaak associeert met inheemse volksmuziek uit de Amerika’s. Als u meer uitleg nodig heeft, stuurt u dan gerust een mail via info@panfluitkopen.nl. Bellen mag natuurlijk ook!

 8. Ik zou graag een panfluit kopen. Momenteel speel ik barokblokfluit en speel ik Indiaanse muziek op mijn altbarok. Toch overweeg ik om een goeie panfluit te kopen.ik ben weg van zijn fantastische klanken.ik wil echter geen foute koop doen. Daarom vraag ik uw advies en hulp bij de aankoop. Ik woon wel in België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *