Panfluitdag 1 september 2018 (verlopen, nieuwe editie volgt)

Maak kennis met de panfluit of breid je kennis uit!
Na een hele succesvolle eerste panfluitdag op 5 januari j.l. kun je je nu opgeven voor de tweede editie. Het is bewust net na de zomervakantie gepland, om je vaardigheden en kennis op te frissen en om een goede start van het nieuwe culturele seizoen te maken!
Wat gaan we doen?
Panfluit spelen, natuurlijk! Op zaterdag 1 septemer 2018 van 10:00 tot 16:00 zijn er verschillende workshops te volgen over de panfluit. Het is bedoeld voor alle leeftijden, met alle aandacht voor echte beginners tot half-gevorderden.

Er zijn leenfluiten voor wie (nog) geen eigen instrument heeft en in de tweede helft van de pauze kunnen de Gibonus panfluiten van panfluitkopen.nl worden uitgeprobeerd.
Hoe werkt het?
Het programma is zo ingedeeld dat het mogelijk is een gevarieerde dag samen te stellen, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor 1 of 2 workshops. Het idee is dat je keuze aansluit bij wat je nodig hebt en interessant vindt.

In het overzicht hieronder kunt je een keuze maken uit de workshops. Deze kun je vervolgens in je winkelmandje te plaatsen en af rekenen. Na betaling ontvang je alle informatie die verder nodig is om mee te kunnen doen, zoals bladmuziek en contactgegevens.

Voor beginnende panfluiters zijn vooral de workshops Panfluit spelen voor beginners, Muziektheorie voor beginners en Samenspel Ochtend en Middag geschikt. Half-gevorderde leerlingen adviseren we om eens te kijken naar de workshops Kruisen en mollen, Panfluit onderhoud en stemmen, Blazen, toon en articulatie, Samenspel Ochtend en Middag en het Vragenuurtje.  Wil je als beginner graag meer weten over de kruisen en mollen, of heb je als half-gevorderde speler behoefte aan een opfrisser van de muziektheorie, dan mag je je natuurlijk altijd inschrijven.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per workshop. Het samenspel, zowel in de ochtend als de middag, is onbeperkt, daarvoor geldt absoluut: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Titels samenspel ochtend:
Lord of the Dance
My heart will go on
El condor pasa
Titels samenspel middag:
Lord of the Dance
Slavic impression
Tower hill

Hoe zit het met de innerlijke mens?
Er is koffie, thee en limonade voor alle deelnemers. Neem wel je eigen boterhammen (of salade, quiche, broodje, wrap, beschuit, bagels…) mee.
Waar is het?
OBS Houtkoper in Ochten maakt deze dag mogelijk door workshopruimtes en een koffiezet apparaat beschikbaar te stellen. Dit is het adres:
Schoolstraat 1, Ochten.
Er zijn 12 parkeerplaatsen voor de deur en je kan parkeren in de wijk.

Onze workshops:

Toont alle 8 resultaten