Panfluitdag GEANNULLEERD

Panfluitdag geannuleerd

de coronacrisis duurt nog altijd voort.  Ook voor de cultuursector is de impact groot en zelfs ons relatief kleine evenement, vergunningsvrij en overzichtelijk, kan op 20 juni helaas niet doorgaan. We mogen in de huidige omstandigheden geen gebruik maken van het schoolgebouw, waar we deze dag normaal gesproken organiseren.

Met het aantal aanmeldingen en de beschikbare ruimte was een verantwoorde panfluitdag daar wel mogelijk geweest, maar scholen mogen geen externe activiteiten organiseren van de veiligheidsregio. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden hebben wij hier alle begrip voor, maar jammer is het zeker.

Het is ons niet gelukt om een alternatieve locatie te vinden. Een digitale editie voldoet niet aan de doelen die wij onszelf hebben gesteld voor deze dag vol samen muziek maken en enthousiast kennis uitwisselen. We hebben daarom besloten om de Panfluitdag voor de rest van 2020 af te gelasten en in de loop van 2021 een nieuwe datum aan te kondigen.

Wij waarderen de getoonde belangstelling enorm en hopen u op een later moment te mogen verwelkomen!

 

Maak kennis met de panfluit of breid je kennis uit!
De derde editie van de panfluitdag komt er aan. De oorspronkelijke datum van 28 maart is verzet naar 20 juni. Ook op de nieuwe datum hebben we een speciale dubbele workshop voor zelfstandige panfluitdocenten en andere geïnteresseerden over de officiële muziekexamens voor panfluit via Flutonicon.

Wat gaan we doen?
Panfluit spelen, natuurlijk! Op zaterdag 20 juni van 10:00 tot 16:00 zijn er verschillende workshops te volgen over de panfluit.

Lees meer

Onze workshops:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.