Klantervaringen

Heeft u als klant ervaring met Panfluitkopen.nl? Deel dit dan met andere bezoekers, zodat zij een beter beeld krijgen van onze producten en service. Vul hiervoor het reactieformulier in. Voor vragen kunt u hier terecht.

25 gedachten over “Klantreacties

  1. Ik ga binnenkort naar naja toe om een passende instrument te vinden en mag in mei beginnen met lessen in vorm van muziek therapie ik ben erg blij dat ik iets heb om naar uit te kijken en dat ik mogelijk een instrument heb gevonden dat ik desondanks mijn handicap kan bestellen ik dank Nadja uit mijn hart dat ze er voor openstaat en ik haar straks mijn leeraares mag noemen dank voor alles liefs van Noortje

  2. Dag Nadia,
    Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie dochter❤️
    Ik heb de prachtige Basfluit gekregen, wat een mooi instrument. Eenmooie warme klank.! Ik mag bij Henske goed onderwijs krijgen en vind het ook heel leuk.! Bedankt hoor.! En hoop dat ik er met de tijd veel op kan spelen.

    Hartelijke gr Adri.

  3. Hallo Monique, we hebben enkel de standaard G uitvoering voor de basfluiten. Wel kan ik de fis-pijp omstemmen naar een f voordat ik het met de post meegeef, dan staat de fluit in wezen in C. De laagste toon blijft wel een G. Het is mogelijk maatwerk aan te vragen en fluiten startend op een andere toon en dus in andere stemming te laten bouwen, maar dan zijn levertijden en kosten afhankelijk van de wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *