Heeft u als klant ervaring met Panfluitkopen.nl? Deel dit dan met andere bezoekers, zodat zij een beter beeld krijgen van onze producten en service. Vul hiervoor het reactieformulier in. Voor vragen kunt u hier terecht.

15 gedachten over “Klantreacties

  1. Snelle service én het is een prachtig instrument. Ik koos voor de solist in esdoorn. De klank is helder en heel aangenaam.

  2. Als u Indiaanse muziek wil gaan spelen, kunt u w.b. de keuze op onze website het beste gaan voor een kersenhouten panfluit. Die hebben een warm hees geluid, wat aansluit bij de klanken die bij die muziek horen. U kunt het effect dan het beste vergelijken met de klank van b.v. de fluit die Leo Rojas heeft in zijn versie van Einsamer Hirte. Houdt er bij uw keuze rekening mee dat we hier Europese modellen verkopen, vooral gericht op Europese (volks)muziek en klassieke muziek. De muziek die u voor ogen heeft klinkt er wel erg goed op; het geluid is voller dan bij de (tenor)blokfluit. Dus: de warme panfluitklank is onmiskenbaar en prachtig, maar wel anders dan de dunnere fluiten die men vaak associeert met inheemse volksmuziek uit de Amerika’s. Als u meer uitleg nodig heeft, stuurt u dan gerust een mail via info@panfluitkopen.nl. Bellen mag natuurlijk ook!

  3. Ik zou graag een panfluit kopen. Momenteel speel ik barokblokfluit en speel ik Indiaanse muziek op mijn altbarok. Toch overweeg ik om een goeie panfluit te kopen.ik ben weg van zijn fantastische klanken.ik wil echter geen foute koop doen. Daarom vraag ik uw advies en hulp bij de aankoop. Ik woon wel in België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *