Heeft u als klant ervaring met Panfluitkopen.nl? Deel dit dan met andere bezoekers, zodat zij een beter beeld krijgen van onze producten en service. Vul hiervoor het reactieformulier in. Voor vragen kunt u hier terecht.

19 gedachten over “Klantreacties

 1. Bij Nadja een tenorfluit besteld. In perfecte staat ontvangen. De fluit spreekt makkelijk aan.Mooie klank. Zeer tevreden zowel over de snelle en correcte levering als over de kwaliteit van het product

 2. weer wat geleerd bij Nadja mijn eerste les geweldig en gelijk mijn tweede panfluit gekocht naar aanleiding van een goede raad .
  NADJA BEDANKT.

 3. geweldig had ik eerder moeten zien een fijn gesprek met NADJA GEHAD WAS SUPER veel aangehad.
  bedankt de panfluit is binnen

 4. Prachtige linkshandige panfluit is vandaag aangekomen. Snelle levering en een prachtige panfluit. Mooie klank.

 5. Beste Nadja,
  Hartelijk dank voor de geduldige uitleg én het goede advies.
  Ik heb nu een goede panfluit die bij me past.
  Gerard

 6. Na een paar maanden zoeken naar een pan fluit op het net kwam ik bij Nadja terecht na eerst wat info gevraagd welke ik nodig had (zelf heb ik een 12 pijps) en verder geen verstand van kreeg ik een prima advies van Nadja .
  Het is ook handig als je vermeld was voor muziek je wil spelen.
  groetjes Marja
  .

 7. Onze zoektocht naar een panfluit en hier terecht gekomen !
  Super tevreden over alles en nog wat er was heel wat misgelopen door mijn fout bij de bestelling na een mailtje direct antwoord gekrgen en alles alsnog direct opgelost door Nadja !
  Maandag besteld en dinsdag al thuis in Belgie , waaw wat een leuke verrassing !
  Panfluitkopen.nl is vast en zeker een aanrader!!

 8. Afgelopen januari kwam ik tijdens mijn panfluitenzoektocht terecht op de site van Nadja Spooren. Wat een geluk! Ik ben totaal onervaren op het gebied van panfluiten (welke dan? en hoe dan?). Wel wist ik precies welke soort muziek ik er op wilde leren spelen. In een telefonisch gesprek stelde Nadja mij allerlei vragen over mijn wensen en voorkeuren en op basis van mijn antwoorden adviseerde ze mij voor een tenorfluit te kiezen. Dit bleek een topkeuze te zijn waar ik haar heel dankbaar voor ben. Had ik dit zelf gedaan of bij iemand die ‘slechts’ panfluitenverkoopt dat had ik nu een reguliere fluit gehad waar ik niet de muziek op kan leren spelen die ik graag wil om na korte tijd alsnog een tenor te kopen. Mega deskundig en betrokken dus. Daarnaast maakt ze waar wat ze beloofd: na twee dagen had ik de fluit al incl. hoes in huis. Verder tipte Nadja mij op een docent die past bij mijn muziekkeuze en daar heb ik nu sinds een paar maandjes met veel plezier les. Dank dank Nadja voor het op de juiste weg helpen met mijn fluit en veel succes 🙂

 9. Bijzonder gelukkig met de panfluit-aankoop en met het terzake kundige advies van Nadja Spooren daarbij. En wat een klantvriendelijke voorwaarden! Waar vind je zoiets nu nog? 🙂

 10. Via facebook zijn er al heel wat positieve reacties binnen gekomen, maar reacties direct op de site zijn nu ook mogelijk. Zowel tips als tops zijn welkom. Laat dus gerust een kort bericht achter over uw ervaringen met Panfluitkopen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *